COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS

 

 

DOARP EUROPA in REDUZUM

zondag 11 en zondag 18 november

15.00 uur, Swin 2, Reduzum

 

zondag 11 is uitverkocht

 

Twee keer wordt de huiskamer van Janet en Leo omgebouwd om Tryater te ontvangen dat daar Doarp Europa zal komen spelen. Heel bijzonder dus. En...Sjoerd Blom zal meespelen, die in OEDS fan Fierwei de rol van Tymen zo prachtig neerzette en Peter Sijbenga tekent voor de dramaturgie. We hoorden dat Sjoerd helaas alleen in de tweede voorstelling van Reduzum zal meespelen. Dit ivm de vele voorstellingen en de verplichtingen van de verschiilende spelers.

Slechts 30 bezoekers kunnen per keer aanwezig zijn, het wordt dus een heel bijzondere voorstelling van anderhalf uur.

 

Kaarten, à € 7,50, kunnen vanaf 1 september middernacht uitsluitend worden besteld via TRYATER:

 

internet: tryater.nl/programma/

of telefonisch: kaartferkeap (058) 253 95 50 De reserveringslijn is te bereiken op dinsdag- en donderdagmiddag

van 14 tot 17 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft U wel eens een Europeaan ontmoet? En waar dan?

 

Europeanen. Bewoners van Parijs, Berlijn, Rome, Madrid. Vrouwen van de wereld in de laatste mode onderweg naar kantoor, mannen met tweedelig pak of hipsterbaard. Krantje onder de arm. Coffee to go in de hand, opgaand in het drukke verkeer en de dienstensector. Maar trap één keer op het gaspedaal en je bent in Europa de stad al weer uit. En daar kom je dus ook Europeanen tegen. Op het platteland. In het dorp. Wie zijn dat eigenlijk? Wat hebben ze met elkaar gemeen? Hoe kijken zij naar de globaliserende wereld? En welk beeld heeft die wereld van hen?

 

En wat nou, als je in het dorp dezelfde hipsterbaard en dienstensector blijkt tegen te komen? Wat als een willekeurige Chinees naar Europa kijkt, glimlacht, en zegt: Europa? Europa heeft geen steden, hoor. Wij hebben steden. Wat jullie een stad noemen is eigenlijk een dorp!

 

Welkom in Dorp Europa. Tryater reist in het najaar met deze kleurrijke voorstelling langs dorpen (en dorpen die zich steden noemen) in Fryslân, is elke dag op een andere plek met andere verhalen. En die verhalen worden groot(s) en klein verteld, in huiskamers en op locaties. Nieuw geschreven werk wordt afgewisseld met teksten uit de wereldliteratuur, waarbij spelers, muzikanten en dansers de ziel van de Europeaan trachten te vangen.

 

 

 

 

KAARTEN ZIJN IN REDUZUM IN VOORVERKOOP TE KRIJGEN BIJ

'DE BLAUWE TENT', OVERIJSSELSESTRAATWEG 6, 9008 TS 0566 601461

EN BIJ SLAGERIJ SIXMA, HOOFDSTRAAT 39, 9008 SN 0566 601428

 

We hopen u bij een van onze voorstellingen te zien.

 

 

Namens SwinSwette,

Nicolien, Ymkje, Geurt, Jappie en Sytse.